Jysla Jillt

Jysla Jillt
2021 jysla jillt med ny utgave DUALLE JILLT Jærsk - bokmål og nynorsk - Engelsk (link via bildet)

torsdag 15. november 2012

JYSLA JILLT mæ boglansering på Nærbø

Fytti så jillt, møje fålk å gått salg. Æg fekk hørra mange løgne historia åm dialekte, en heilt fantastiske ittemiddag sjå Bok og Media på Nærbø.

Æg lær ennå av den flotte historein om et par bogmålsøyre så fekk hørra orå KOGANE RENNEDREV, automatisk tenkte dette logiska håve inføre desse bogmålsøyrene at dette må ha noge mæ rennesjeda å jær. Men det har ingenting med diare å gjøre, det betryr faktisk snøstorm med null sikt. Nei nå lær æg igjen, jysla jillt å løye mæ dialekthistoria.

Dialekt æ stilig Takk te addle så æg fekk møda i jår på bobhanddlaren i forbindelse mæ åbningen av Amfi-sentere på toppen av Nærbø, du så fint å stort dæ he vorte, absolutt vært å ta turen te Nærbø på shopping i rolige åmgivelsa.

______

I dag 15november fra13.00-17.00 ska æg å JYSLA JILLT på boglansering sjå Bok & Media på Nærbø. Amfisenteret på toppen av Nærbø har i dag åpning for senterutvidelse og et flonkane nytt rullebånd med lys i gelendere, dette varte jo heilt kångebra.










 
Nå he åpplag to kåme i butikkane, så nå kan kundane få tag i den perfekte gaven te addle anledninga, så passe for addle mæ teknytning te Jæren å Rogaland eller Kaizers fans som bare digge den Jærska dialektå.
 
JYSLA JILLT  ordbok på Jærsk - Norsk (bokmål) - Engelsk.
 
 
Bokhandlere i hele Rogaland skaffer deg boken JYSLA JILLT spør etter boken i din bokhandler.
 
Alternative utsalgssteder på Jæren er;
Best Vigrestad
Coop Mega Vigrestad
Spar Varhaug
Statoil Nærbø
Statoil Klepp
Coop prix Klepp Stasjon
Hå Gamle prestegård
Vitengaren / Vitenfabrikken Nærbø.
 
Det var de jeg kom på i farten.
 
Ha en goe å effektive dag i ditt tempo mæ smile udpå å inni.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar